VALİ ŞAHİN, "BİZ ONLARI YALNIZ BIRAKMAYIZ"

VALİ ŞAHİN,

 Özel öğrencilere ilgi konusunda Düzce'nin daha duyarlı olunduğum vurgulayan Vali Şahin, "Toplum ve birey olarak bu insanları yalnız bırakamayız" dedi. 

Engelliler Haftası dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerini temsilen Okul Müdürü Mehmet Kardeş ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Dilek Kar ile birlikte Emre Altaş ve Şule Tekir, Vali Vasip Şahin'i ziyaret etti. Emre Aktaş ve Şule Tekir adlı öğrenciler Vali Şahin'e çiçek hediye ettiler. Vali Şahin'de öğrencilere ve öğretmenlerine hediyeler verdi.
Vali Vasip Şahin, "Bu haftanın duyarlılıkların artmasına vesile olmasını diliyorum"dedi. Bu haftanın en büyük amaçlarından biri duyarlığı attırmak ve toplumda farkındalık oluşturmak. Bu konuda Düzce daha duyarlı. Bu her şeyimiz tamam anlamında değil, mutlaka yapacağız çok şey var" diyen Vali Şahin, "Vatandaşlarımız, iş adamlarımız, hayırseverlerimiz ve bu işe duyarlı olan birçok gönüllümüz bizim elimizden tutuyorlar. Toplum olarak da birey olarak da bu insanlarımızı yalnız bırakamayız. Eğitilebilir olanları eğitmek, eğitilemez durumda olanları da ailelerinin rahatlatmada ve dertlerini paylaşmada destek olmak durumundayız" diye konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.