HER KESİMDEN BÜYÜK KATILIM

HER KESİMDEN BÜYÜK KATILIM

Fiat Simge Otomotiv bünyesinde hizmet verecek olan Otoeksper ikinci el otomobilin yeni adresi olarak bugün hizmete açıldı. Açılış törenine gösterilen yoğun ilgi dikkat çekti.

Fiat Simge Otomotiv bugün ikinci el otomobil piyasasına görkemli bir giriş yaptı. Otoeksper firmasının açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Açılışa başta Vali Zülkif Dağlı olmak üzere, eski ve yeni siyasetçiler, STK temsilcileri, iş dünyası ve TOFAŞ temsilcileri katıldı.

Fiat Simge Otomotiv Sahibi Şemsi Durdu konukların arasında dolaşarak yaptığı  açılış konuşmasına başlarken, ? Bugün çok mutluyum bütün dostlarım burada? derken, çaycılıkla başladığı hayat mücadelesini anlattı, 14 yaşında ticaret hayatına başladığını belirtti. Fiat bünyesinde hizmet verecek Otoeksper ile ilgili bilgi veren Durdu, sattıkları her aracı her an geri almaya hazır olduklarını söyledi.

Durdu ve Fiat personelinin hep birlikte konukları selamlamasının ardından kürsüye Fiat Yetkili Satıcılar Derneği Temsilcisi çıktı istihdam ve ihracat rakamları arasında bilgi verdi.

TOFAŞ yetkilileri ise yaptıkları konuşmada, yapılan yatırımların meyvelerini aldıklarını söylerken, bu başarıların arkasındaki en önemli konunun Ar-Ge çalışmaları olduğunu vurguladılar, bu yatırım için Şemsi Durdu?ya teşekkür ederek kutladılar.

Düzce Milletvekili Fevai Arslan da açılışta kısa bir konuşma yaparak hayırlı olsun dileklerini illeti. Daha sonra kürsüye Vali Zülkif Dağlı çıktı. Dağlı, azmin ve çalışmanın sonucunun nereden nereye geldiğinin görüldüğünü söylerken, Şemsi Durdu?nun eğitime verdiği katkı için de teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Selami Emen?in yaptığı dua eşliğinde Otoeksperin açılış kurdelesi kesildi, Vali Dağlı ve konuklar firmayı gezerek otomobilleri incelediler.

 

İLK KEZ SİMGE OTOMOTİVDE

FİAT tarafından yıllar önce üretilen ve Hacı Murat adıyla yolları aşındıran otomobilin yeni nesil üretimi piyasaya çıktı. Fiyat aralığı 120 ile 150 bin lira arasında olan yeni nesil Murat 124 Spider ilk kez FİAT Simge Otomotivde görücüye çıktı. Yeni otomobil tek kapılı ve spor görünümü ile oldukça ilgi çekti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.