BUGÜN KONGRE VAR

BUGÜN KONGRE VAR

Düzce Barosu yeni başkanını seçmek için bugün kongreye gidiyor. Mevcut başkan Ali Dilber?in aday olmayacağını daha önce açıkladığı kongreye saatler kala, Azade Ay ile Metin Güçlü Düzce Barosu Başkanlığı için yarışacak.

Düzce Barosu'nda Mevcut Başkan Ali Dilber, 10 yıldır oturduğu koltuğu bugün yeni bir isme devretmeye hazırlanıyor. Bugün ilk toplantısı yapılacak kongre için  aday olmayacağını kesin olarak duyuran Baro Başkanı Dilber'in yerine geçmek için Azade Ay ile  Metin Güçlü  arasında kıyasıya bir yarış olacak.

 

 

Düzce Barosu?nun 9. Olağan Genel Kurulu, bugün  Düzce Adliyesi konferans salonunda yapılacak.  2014 yılında yapılan baro başkanlığı seçiminde İbrahim Kırıkçı karşısında 8 oy farkla seçimi kazanan Ali Dilber, 5 dönemdir Düzce Baro Başkanlığı görevini yürütüyordu. Dilber?in aday olmadığı seçimler, büyük bir yarışa sahne olacak.

Baro kulislerinde isimi başkan adayları arasında geçen İbrahim Kırıkçı?nın adaylıktan çekildiğini açıklaması gözleri diğer 2 adaya çevirdi.

Düzce Barosu 9. genel kurul birinci toplantısı bugün, organ seçimleri ise yarın yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantı 27 Ekim 2016 günü gerçekleştirilecek.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.