ÖLÇÜMLER, TETKİKLER YAPILIYOR

ÖLÇÜMLER, TETKİKLER YAPILIYOR

19 Eylül itibariyle taşınma işlemleri ve hasta kabulü başlayan Atatürk Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet veriyor. Birimlerin peyder pey taşınmaya devam ettiği hastanede özellikle gaz ölçümlerinin üzerinde hassasiyetle durulurken, ekim ayında taşınması planlanan acil servisin ise tüm eksiklikler tamamlanmasının ardından en son taşınacağı öğrenildi.

Düzce?de yapımı yıllar süren 352 yatak kapasiteli Atatürk Devlet Hastanesi Eylül ayında hizmete girdi. 19 Eylül günü poliklinik hizmeti vermeye başlayan hastanenin tam anlamı ile bir ay gibi sürede faaliyete geçeceği acil dahil tüm birimlerin 1 ayda yeni hastaneye taşınacağı açıklanmıştı. Ancak hastanede poliklinik hizmetleri başlamasına rağmen acil ve yataklı birimlerin henüz hastaneye taşınmamasının nedeni merak ediliyordu.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastane binasında bazı eksiklikler giderilmeye çalışılıyor. Özellikle doğalgaz kaçakları için yapılan ölçümlere ayrı bir önem verildiği, kaçakların tespiti için hemen hemen her gün ölçüm yapıldığı öğrenildi. Binada bu ölçüm ve tetkiklerin tamamlanmasının ardından eski binada kalan birimlerin de birkaç hafta içinde taşınacağı bilgisi alınırken, acil servisin ise tüm birimlerin taşınma işleminin tamamlanmasının ardından en son yeni hastaneye nakledileceği kaydedildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.