TOKİ?NİN ALT YAPISI HAZIR

TOKİ?NİN ALT YAPISI HAZIR

Boğaziçi beldesinde yapılacak toplu konutlar için alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Düzce?de en çok heyelan yaşanan bölgelerden biri olması nedeniyle Boğaziçi?nde yamaç olan bölgelere istinat duvarı yapılıyor.

Boğaziçi belediyesi konut sorunu için büyük bir projeye imza atarken, 102 adet konut için TOKİ ile anlaşma sağlanmış ve proje için adım atılmıştı. Yazlık mahallesi Kurban tepe mevkiinde yapılacak olan konutlar için belediye tarafından alt yapı çalışmaları devam ediyor.

 

Konutlara ulaşım sağlayacak yolda yol genişletme ve heyelanlara karşı istinat duvarı çalışmaları devam ederken, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, çalışmaları yerinde inceledi. Ercan, iki çalışmayı bir arada yürüterek yolun daha kullanılır hale getirildiğini belirtti.

Ercan, ? TOKİ projemizin alt yapısı hüviyetinde yollarımızı genişlettik. Yollarımız hem dardı hem zemin kötüydü. Zemin iyileştirmesi yaptık. Yamaç olduğu için istinat duvarlarıyla yollarımızın kalitesini yükselttik. Duvar olmayınca toprak kayması tehlikesi var. Ancak istinat duvarlarıyla bu tehlikeyi ortadan kaldırdık.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.