EN KISA SÜREDE BİTİRİLECEK

EN KISA SÜREDE BİTİRİLECEK

2 ayda 2 şehit haberi ile sarsılan Yığılca?ya siyasilerin verdiği söz yerine getiriliyor. 2 şehit ailesinin de yaşadıkları eski evler yıkılarak yerine yenilerinin yapılması için çalışmalar başladı.

Yığılca geçtiğimiz 2 ayda, Yağcılar köyünden Metin Uysal ve Aydınyayla köyünde Erkan Özdemir'i şehit verdi. 2 şehit ile sarsılan Yığılca?da şehit ailelerine müjde siyasilerden geldi. Şehitlerimizin ailelerinin yaşadıkları evler siyasilerin dikkatini çekerken, eski ve toprak olan adeta yıkılmaya yüz tutmuş evler için harekete geçildi.

 

 

Uysal ve Özdemir ailelerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve şehitlerimize vefa borcunun bir nebze de olsa ödenmesi için verilen söz yerine getirildi. İki ailenin de evinde yıkım çalışmaları başlarken, en kısa sürede tamamlanması planlanan evleri yapılana kadar ailelerin yakınlarının yanında kalacağı öğrenildi. Evlatlarını şehit veren Uysal ve Özdemir ailelerine yapılacak evlerden birinin projesinin Özel İdare tarafından hazırlandığı diğer evin projesinin ise hazırlık aşamasında olduğu bilgisi alınırken, hayırsever bir vatandaşın katkısı ile evlerin yıkımına başlandı.

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İlçe Kaymakamı Furkan Sancaktutar ile birlikte başlatılan çalışmaya Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı Dr. Faruk Özlü, Vali Zülkif Dağlı  Milletvekilleri ve  İl başkanı Hikmet Keskin?in destek verdiğini söylerken en kısa sürede evlerin yapımının tamamlanacağını bildirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.