ATIL OLMADAN HAREKETE GEÇİLMELİ

ATIL OLMADAN HAREKETE GEÇİLMELİ

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi?nin hizmete girmesiyle birlikte Muncurlu hastanesi de boşaltıldı. Hastane binasının rehabilitasyon merkezi olacağı dillendiriliyor ancak beklenen, eski SSK poliklinikleri binası gibi bu binanın da atıl duruma düşmeden harekete geçilmesi.

2010 yılında temeli atılan Atatürk Devlet Hastanesi geçtiğimiz eylül ayında hizmete girdi. Yeni hastanenin açılmasıyla birlikte Muncurlu?daki bina da boşaltıldı. Henüz hastane yeni binasına taşınmadan aylar öncesinde, yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte boş kalacak Muncurlu yerleşkesinin nasıl değerlendirileceği konuşulmaya başlandı. Siyasiler hastane binası için birkaç alternatifi gündeme taşırken ağırlıklı olarak bir rehabilitasyon merkezi olması konusunda girişimlerde bulunulduğu söylendi. 

 

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de, geçtiğimiz Ramazan bayramında bayramlaşma töreni sırasında yaptığı açıklamada, Muncurlu Atatürk Devlet Hastanesinin bölgeye hitap eden bir rehabilitasyon merkezi olması için Sağlık Bakanı Recep Akdağ?a talebini ilettiğini, talebin Bakan Akdağ tarafından olumlu karşılandığını bildirmişti.

Tüm bu açıklamalarla birlikte şimdi beklenen ise, binanın hangi ihtiyaç için kullanılacağının bir an önce  planlamasının yapılarak hemen harekete geçilmesi.

Bir çok kesim, ?Hastane bir taşınsın da ondan sonra düşünür öyle karar veririz? diyerek zaman kaybı yaşanmasını istemezken, her zaman düzeni ve görüntüsü ile takdir alan  hali hazır binanın eski SSK poliklinikleri binası ve kalıcı işyerleri gibi çürümeye terk edilmemesini bekliyor.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.