BÜYÜK ŞÜPHE ! TAKIM BİLEREKMİ DÜŞÜRÜLDÜ ?

BÜYÜK ŞÜPHE ! TAKIM BİLEREKMİ DÜŞÜRÜLDÜ ?

 Düzcespor komuoyu takımın düşmesi ile ilgili farklı söylentileri konuşuyor. İşte Düzcespor'un süper amatöre düşmesi ile ilgili spor kamuoyunda konuşulan ancak doğrulanmayan iddialar ve cevap bekleyen sorular.

ZORLA OTOBÜSE BİNDİRİLDİLER
Düzcesporlu futbolcuların alacakları ödenmediği gerekçesi ile Akçakocaspor final maçına çıkmak istemedikleri ve zorla ikna edilerek otobüse bindirildikleri söyleniyor.
YÖNETİMİN AÇIKLAMASINA KIZDILAR
Düzcespor yönetiminin ligin bitiminin ardından "5-6 futbolcu takımı sabote etti. Ruhsuz futbolcular yüzünden şampiyon olamadık" açıklamalarına Düzcespor futbolcuların kızdıkları ve Akçakocaspor maçında oynamadıkları konuşuluyor.
MAÇ ONLARIN İSTEĞİ ÜZERİNE 14.00'DE OYNANDI
Düzce 18 Temmuz şehir stadındaki karşılaşmanın neden öğle sıcağında ( saat 14.00'te) oynandığı yolundaki sorularda kırmızı lacivertli futbolcuların "maç bir an önce oynansın memleketlerimize gideceğiz" sözleri nedeniyle saat 16.00 yerine saat 14.00'te oynandığı söyleniyor.
NASILSA HİÇ BİRİMİZ OYNAMAYACAK
Kırmızı lacivertli futbolcuların "Nasılsa bizi yeni sezonda bu takımda tutmazlar, neden kendimizi yoralım" dilerek Akçakocaspor maçında gerçek kapasitelerini ortaya koymadıkları konuşuluyor.
TARAFTARIN TEZAHÜRATLARINA KIZDILAR
Futbolcuların maç öncesinde bazı Düzcespor taraftarlarının" Futbolcular sahtekar" şeklindeki tezahüratlara kızdıkları ve bu yüzden Akçakocaspor maçında iyi oynamadıkları söyleniyor.
VEEE CEVAP BEKLEYEN SORULAR
-Akçakocaspor yönetimi bu önemli maça tam kadro olarak gelirken Düzcespor yönetimi neden tam kadro maçta yoktu?(Karşılaşmada Düzcespor adına 3 yönetici vardı.)
-Düzcespor'un süper amatöre düşmesine rağmen neden kamuoyundan, sivil toplum kuruluşlarından tepki gelmiyor?
- Siyasi parti temsilcilerinden neden tepki yok?
- 18 Temmuz stadı daha kolay yerinden kaldırılsın diye takımın süper amatöre düşmesine göz yumuldu mu?(DÜZCE DAMLA GAZETESİ)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.