900 Ak genç Akçakoca'da

900 Ak genç Akçakoca'da

Kısa adı ÜNİAK olan ve Ak Partinin üniversite gençliği olarak bilinen, ?Üniak Düzce? üyesi 900 üniversite öğrencisi Akçakoca?ya bir gezi düzenledi.

Düzce üniversitesinin merkez kampüs ve ilçe kampüslerindeki öğrencilerinden oluşan 900 Üniak üyesi genç, gün içinde Akçakoca?nın farklı tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

 

 

Sabah saatlerinde 20?nin üzerinde otobüsle ilçeye giriş yapan Üniak Düzce üyesi gençler, ilk olarak Çuhallı çarşısından Merkez çarşıya bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Merkez çarşıdan tekrar otobüslere binen bine yakın üniversiteli Ak Genç, Ceneviz kalesini ziyaret ederek oradan Cumayanı mesire alanına geçtiler.

Cumayanı mesire alanında birlikte yemekler yiyen Düzce Üniak üyesi gençler, daha sonra tarihi Hemşin köyü camiini ziyaret ettikten sonra, geldikleri otobüslerle Düzce ve diğer ilçelerdeki kampüslerine döndüler.

Üniak Düzce gençleri adına geziyle ilgili olarak basın mensuplarına bir açıklama yapan Akçakoca MYO Üniak Başkanı Enes Kara, bu gezinin öğrenim yılı başından beri düzenledikleri ikinci gezi olduğunu söyleyerek, bu gezilerinde kendilerine destek olan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici?ye teşekkürlerini iletti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.