KSS?DE İŞ KAZASI

KSS?DE İŞ KAZASI

Küçük sanayi sitesinde bulunan bir beton şantiyesinde Sezer N. İsimli işçi karma makinesinin içerisine girdi. Bu esnada bir başka işçinin karma makinesini çalıştırması sonucu Sezer N. Karma makinesinin içerisinde ağır şekilde yaralandı.Yardım çığlıkları üzerine durdurulan makine içerisinden Sezer N. Y?i mesai arkadaşları çıkartmak için çaba göstermelerine rağmen başarılı olamadı.

İşçiler durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ve sağlık ekipleri harç karıştırma makinesinin içinde bulunan talihsiz işçiyi uzun uğraşlar sonucu ağır yaralı olarak çıkartarak hazırda bekletilen ambulans ile düzce Atatürk devlet hastanesine kaldırdı.

Ağır yaralanan işçi ameliyata alınırken,  kazaya sebebiyet veren diğer işçi Merkez ilçe jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Sezer N. Atatürk Devlet Hastanesinde Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.İl jandarma komutanlığı ekipleri yaşanan talihsiz kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.