SOSYAL TESİS İHALEYE ÇIKIYOR

SOSYAL TESİS İHALEYE ÇIKIYOR

2016 yılının Şubat ayında belediye zabıta ekipleri tarafında mühürlenen ve boşaltılan Darıcı sosyal tesisleri ihaleye veriliyor. O dönemde yaşanan gerginliklerle belediye ve mahalle halkını karşı karşıya getiren tesisi 3 yıllığına kiraya verilecek.

Şubat ayında Darıcı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneğindeki eşyalar çıkartılmış, kapıya kilit vurulması nedeniyle mahalle halkı ile görevliler karşı karşıya gelmişti. Tesisin boşaltılması sırasında gerginlik yaşanırken, Darıcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Turgut?a eşyalar teslim edilmiş, Turgut yaptığı açıklamada, ? Kimse burayı işletemez? Varsa delikanlı gelsin işletsin? diyerek sert konuşmuştu.

 

İşte bir süre önce işletme hakkı nedeniyle tartışmalara konu olan Darıcı mahallesi sosyal tesislerinin 3 yıl süreyle kiraya verilmesi kararlaştırıldı. Aylık bin 500 lira tahmini kira bedeli üzerinden açılacak olan ihale açık teklif usulü ile yapılacak. Bin 40 lira geçici teminat bedeli olan ihale için gerekli dokümanlar Düzce belediyesi Mali Hizmetler müdürlüğünden temin edilebilecek. İhale 10 Kasım tarihinde saat 16,00?da Belediye Encümen Salonunda yapılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.