KESKİN:PROJE HAZIRLIYORUZ

KESKİN:PROJE HAZIRLIYORUZ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Kalıcı Konutlardaki atıl işyerlerinin yurtlara dönüştürülmesinin ardından aynı bölgedeki diğer iş merkezlerinin durumunu yerinde görmek ve esnafların sorunları dinlemek amacıyla iş merkezlerinde incelemelerde bulundu.

Kalıcı Konutlardaki atıl durumdaki bazı iş merkezlerinin kredi yurtlar kurumuna devredilerek kurtulmasının ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, diğer iş merkezlerine de el attı. Bir sene içinde yapılan değişikliklerle 1246 öğrenciye yurt olan ve Düzce?de barınma sorununu ortadan kaldıran Kalıcı Konutlardaki atıl iş merkezlerinin dönüştürülme hamlesine yenisini eklemek isteyen Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, 4. Bölgede bulunan iş merkezine ziyaret gerçekleştirdi. İş merkezinin alt katlarındaki esnaflarla konuşan Keskin, esnafın sorunlarını dinledi.

114 nolu iş merkezinin üst katlarının amacı dışında kullanıldığını, alkol alanların, uyuşturucu kullananların ve fuhuş yuvası olarak kullanıldığını dinleyen Keskin, ? Sizlerin hassasiyetini anlıyoruz. Bu amaçla buraya geldik. Hem sizinle konuşarak sorunlarınızı dinlemek hem de neler yapabileceğimizi konuşmak istedik.? Şeklinde konuştu.

Keskin, " Biliyorsunuz, diğer iş merkezlerini çok güzel bir çalışma ile yurtlara dönüştürdük. Artık Düzce?mizde öğrencilerimizin yurt sorunu kalmadı. Bu iş merkezini ve diğer merkezleri hakkında da neler yapabileceğimizi görmek ve nasıl bir proje üretebileceğimizi yerinde görmek istedik? şeklinde konuştu. AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, iş merkezinin özellikle üst katlarının değerlendirilmesi için paydaşlarla görüşme yapacaklarını belirti. , ? Bu iş merkezinde esnaflarımız var. Esnaflarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Onları da mağdur etmeyecek bir şekilde atıl vaziyette olan ve amacı dışında kullanılmaya başlanan bu iş merkezimizi de kurtarmalıyız. Bunun için de bazı projeleri düşünüyoruz. Çalışmalarımızı yapacağız ve 40-50 Bin insanımızın yaşadığı bu güzide bölgemizi daha da güzelleştirip kalkındıracağız. Kimsenin şüphesi olmasın? ifadelerinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, iş merkezinin özellikle üst katlarının değerlendirilmesi için paydaşlarla görüşme yapacaklarını belirti.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.