İLLA Kİ CANLAR MI YANMALI?

İLLA Kİ CANLAR MI YANMALI?

Sinirci köyü halkı geçtiğimiz günlerde köy sapağına yapılan duvar yüzünden hem araçların hem yayaların tehlikede olduğuna dair sıkıntılarını dile getirmişlerdi. İşte o sapakta bu sabah saatlerinde kaza oldu. Kaza çok şükür ucuz atlatıldı ancak, köy halkı ? illa ki birileri ölmeli mi? diyerek, bir an önce çözüm bulunmasını istedi.

Geçtiğimiz günlerde Sinirci köyü halkının isyanını haber bültenimize taşımıştık. Bu isyanın nedeni, trafik yoğunluğunun yaşandığı köy sapağına belediye tarafından yapılan duvardı. Köy halkı, duvar yüzünden hem araçların hem de yayaların tehlikede olduğunu söylerken, duvarın kaldırılmasını istemişle bir de?o koltuklarda boşuna oturmayın.? Diyerek yetkililere mesaj yollamışlardı.

Sinirci köyü Çakmanlar sapağı olarak adlandırılan yolun köşesine yapılan yüksek duvar halkın tepkisine yol açarken, ?İllaki biri mi ölmeli? diyerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar, hem okula giden çocuklarının hem de yola çıkmak isteyen araçların kaza tehdidi altında olduğunu ifade ederek, idarecileri sorunu çözmeye çağırmışlardı.

Vatandaşlar hem duvarın yıkılmasını hem trafik lambası konulmasını isterken, kavşağın nasıl tehlike arz ettiğini ve yola çıkmak için nasıl çile çektiklerini uygulamalı olarak haber ekibimize göstermişlerdi.

İşte o yolda kaza göz göre göre geliyorum dedi. Sapağı kullanan sürücülerin aldığı tedbirlere rağmen bu sabah saatlerinde tehlikeli sapakta kaza meydana geldi.

Köy halkından bir sürücü sapaktan çıkarken Beyköy istikametine giden bir araçla çarpıştı. Kaza hafif atlatıldı, araçlarda maddi hasar meydana geldi ancak, köylülerin isyanının doğruluğu bir kez daha ortaya çıktı.

Kazaya karışan araçlarda bulunanlar kazayı ufak sıyrıklarla atlattı, olay yerine jandarma ekipleri geldi. Kaza sonrası maddi hasar gören araç çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.

Bu kez şans eseri kimsenin canı yanmadı ancak, her gün adeta kelle koltukta bu yolu kullanmak zorunda kalan Sinrci köyü vatandaşları, canlar yanmadan seslerinin duyularak bu yola bir çözüm bulunması taleplerini tekrarladılar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.