HASTANENİN ÇATISINA ÇIKTI

HASTANENİN ÇATISINA ÇIKTI

Atatürk devlet hastanesinin çatısına çıkan bir kişi intihara teşebbüs etti. Göksel K. adlı şahıs hastanenin çatısına çıkarak bağırmaya başladı ve kendini aşağı atacağını söyledi. Hastanenin güvenlik personelinin çabası sonucu ikna edilen Göksel K. zorlukla aşağı indirildi. Güvenlik personelinin teskin emeye çalıştığı Göksel K. "devlet bana bakmıyor" şeklinde ifadede bulundu.

Alınan bilgilere göre, Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni binasına giden ve ailevi sorunları olduğu idia edilen Göksel K.  elinde bulunan benzin şişesi ile birlikte yeni hastanenin çatısına çıktı.

Durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 acil ve Emniyet güçlerine haber verdi. Bu esnada hastane güvenlik görevlileri de şahsı ikna etmek için çatıya çıktı.

 

 

Devletin kendisine bakmadığını iddia eden Göksel K. elinde bulunan benzini üzerine dökerek kendisini yakmak istediğini söyledi.

Uzun süre şahsı ikna edemeyen Hastane güvenlik görevlileri Bu esnada Göksel K.?nın bir anlık dalgınlığından yararlanarak intihar etmekten ve kendisini yakmaktan son anda kurtardı.

Polis ekiplerinin gözetiminde ambulansla hastaneye götürülen Göksel K., devletin kendisine sahip çıkmadığını dile getirerek ?sesimi duyun? diye haykırdı. Bu esnada eşi olduğu öğrenilen bir kadında: ? Eşim kendisini öldürecekti. Devlet Suriyelilere bakıyor. Bize bakmıyor? diyerek feryat etti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.