TARAFTARDAN MEMNUNLAR

TARAFTARDAN MEMNUNLAR

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, Düzcespor taraftarını övdü, ? Ben zaten bu taraftara hayrandım? diyen tecrübeli hoca taraftardan çok memnun olduğunu belirtti.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısını düzenledi. Toplantıya Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz ve Teknik Direktör İskender Eroğlu katıldı.

 

 

Pazarspor maçını değerlendiren Teknik Direktör İskender Eroğlu, ligin başından bu yana ilk kez bir maçta mağlup duruma düştüklerini, ilk golü yediklerini söyledi, basının sorularını cevapladı. Eroğlu, form grafiği düşen futbolcularla teke tek konuşmayı tercih ettiğini ifade ederken, Bodrum maçı hakkında konuştu ve böyle bir maçı bir daha Düzcelilere seyrettirmeyeceklerini belirtti.

?Ben taraftarımdan çok memnunum? diyen Eroğlu, Düzcespor?un şampiyon olması halinde bu taraftarın çok büyük katkısı olacağını vurguladı.

Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz ve Teknik Direktör İskender Eroğlu, toplantının devamında basının sorularını cevapladılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.