VALİ ŞAHİN, OKUL MÜDÜRLERİ İLE YGS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

VALİ ŞAHİN, OKUL MÜDÜRLERİ İLE YGS DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

 Daha yüksek başarı için neler yapılması gerektiği masaya yatırıldı. 

Düzce?Valisi Vasip Şahin Başkanlığında gerçekleştirilen Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) değerlendirme toplantısına Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve okul yöneticileri katıldı.
Vali Vasip Şahin, Düzce'nin geçtiğimiz yıllara oranla daha iyi bir seviyede olduğunu ve belirlenen hedefe hızla ilerlediklerini söyledi. Toplantı öncesi okul yöneticilerine hitaben konuşan Vali Vasip Şahin, "YGS sınavlarının birinci aşaması yapıldı. İkinci aşamaya hazırlanıyoruz. Birinci aşamanın değerlendirilmesi için bir aradayız. Sonuçları birlikte tespit edeceğiz. Daha iyiye ulaşmak için neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz" dedi.
Vali Şahin, Düzce'nin kendi hedefine doğru ilerlediğine dikkat çekerek "Türkiye sıralaması henüz açıklanmadı. Fakat kötü değiliz. Bir hedefimiz vardı. Bu hedefe hızla ilerleyen bir Düzce var. Verimli çalışmalar yaptık. İnşallah çalışmalar daha verimli gerçekleştirilecektir" dedi. Vali Şahin'in açıklamasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.