PERSONEL ALIMINDA DİKKAT ÇEKEN ÖNERİ

PERSONEL ALIMINDA DİKKAT ÇEKEN ÖNERİ

Dün akşam düzenlenen TSO meclis toplantısı , TSO Başkanı Fahri Çakır olmayınca oldukça sakin geçti. Toplantıda TSO binasının çatısı ve personel alımı görüşüldü. Meclis Başkanı Ertan taşlı, personel alımı ile ilgili olarak ?Düzceliler tercih edilmeli? dedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası meclisi dün akşam Ertan Taşlı Başkanlığında toplandı. Toplantının ilk gündem maddesi TSO?nun emniyete bağışlayacağı hizmet araçları ile ilgiliydi. Başkan Taşlı, maliyetleri düşmesi nedeniyle emniyete bağış yapılacak araç sayısının 3?ten 5?e çıkarıldığını meclis üyelerine açıkladı.

Dün akşamki toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır katılmadı. Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Çakır?ın toplantıya katılmama gerekçesini meclis üyelerine açıklarken,  ?Coğrafi Konumlama Teknolojisi? seminerine katılmak için toplantıya gelmediğini söyledi.

 

Toplantıda oda faaliyetlerini başkan vekili Abdülkadir Albayrak okudu. Albayrak TSO binasının çatısının revize edilmesi gerektiğini söyledi, personel alımı için ilana çıkıldığını ifade etti.

Meclis Başkanı Ertan Taşlı ise, TSO binasının çatısının acilen yapılması gerektiğini söylerken, kış mevsiminin yaklaşmış olmasından dolayı binanın dış cephesinin daha sonra yapılabileceğini belirtti.

Taşlı, personel alımı ile ilgili olarak ise, liyakata önem verilmesi gerektiğini vurguladı, işe alınacak olanların Düzceli olmasının tercih edilmesini önerdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.