ATO BAŞKANLIĞINA SOYUNDU

ATO BAŞKANLIĞINA SOYUNDU

Hemşerimiz Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Osman Gökçek, ATO başkanlığına  aday olduğunu açıkladı.

Akçakoca?nın damadı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek?in oğlu Osman Gökçek,  Ankara Ticaret Odası (ATO ) Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Gökçek adaylıkla ilgili görüşlerini Habertürk TV'de paylaştı;

Gökçek, "Ben bu sürecin içerisinde nasip olursa başkanlık yarışını aday olma kararı aldım.  Üyelere istifa için baskı yapıldığı iddialarını yanlış buluyorum. Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mecliste sürekli bu tür konuşma olduğunu bilmiyordum. Kendilerine saydı duymak lazım. Burada baskı ile karar verilmesi 140 bin esnafa zarar verici bir konuşmadır.? Dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi başkanın oğlu olmasının bu ülkenin bir  ferdi olmasına engel teşkil etmediğini söyleyen Gökçek,  ?Ben aynı zamanda meclis üyesiyim. Şimdi de 188 meclis üyesinin oyları ile yeni bir sürece girdik. Bakarsınız yarın başka bir rakip çıkacak. Bu sürecin içerisinde demokratik bir yarış var. Seçime 1 sene gibi bir süre var. Bu sürecin sonunda yeni bir süreç var. Orada 140 bin esnaf gelip oy kullanacak. İnsanlar bu süreci zedelemek ve beni yıpratmak istiyor. Yapabileceklerini sanmıyorum? şeklinde açıklamada bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.