TANITIM VE MEDYANIN ÖNEMİ

TANITIM VE MEDYANIN ÖNEMİ

AK Parti Tanıtım ve Medya İl Birim Başkanları, iki gün süren istişare toplantısında Düzce Milletvekili ve AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir de bir sunum yaptı. 


AK Parti Tanıtım ve Medya Birim Başkanları İstişare toplantısı Ankara?da gerçekleştirildi. İki gün süren istişare toplantısına Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hayati Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Cevdet Yılmaz, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, Ankara Milletvekili Aydın Ünal, TRT Haber ve Spor Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç ve 81 ilin Tanıtım ve Medya Başkanları katıldı.


AK Parti Tanıtım ve Medya İl Birim Başkanları İstişare toplantısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Cevdet Yılmaz?ın açılış konuşması ile başladı. Ardından katılımcılar, 81 il birim başkanlarına sunum yaptılar.


AK Parti Düzce Milletvekili ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir de toplantıda bir sunum gerçekleştirdi.

 


Bilgiye hızlı bir şekilde ulaşıldıkça bilgi güvenliği ve kirliliği gibi sorunların baş gösterdiğini kaydeden AK Parti Düzce Milletvekili ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir, ? Biz TV kuşağının çocuklarıyız. Yasaklayarak doğru TV izleme alışkanlığı edinilemediği gibi yasaklayarak doğru internet ve sosyal medya kullanma alışkanlıkları edinilemez. İletişim teknolojileri kuşaklar arası farkı hızla açarken, sosyo ekonomik makası da aynı hızla kapatır. Bilgiye erişim kolaylaştık ve yaygınlaştıkça bir o kadar da bilgi kirliliği ve bilgi güvenliği sorunu da karşımıza çıkıyor? dedi.


Kurumsal sosyal medya hesaplarında yapılması gereken önemli noktaları da açıklayan Keşir, ?Konvansiyonel medya araçları bir hukuki zemine otururken yeni medya dediğimiz araçları aynı zamanda gayri nizami medya araçları olarak da adlandırabiliriz. Özellikle kurumsal hesapları kullananlar gördüğü bir paylaşımı, RT veya beğeni yaparken gelen bilginin doğruluğunu güvenilir kaynaklardan akredite etmeyi ihmal etmemeli? diye konuştu.


Ailelere de tavsiyelerde bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, ? Kişisel veriler sadece adres, mail ve benzerleri bilgiler değildir. Özellikle çocuk ve gençler yüksek çözünürlüklü profesyonel ve şık fotoğraflarını kullanırken kötü niyetli kullanıcıları göz ardı etmemelidir. Ailelerin, çocuklarının kullandığı mecraları kullanmaları ve hatta hesap açmaları gerektiğini düşünüyorum. Çocuklar için yasakçı değil ama kurallı bir yaklaşım sergilenmeli.
Bütün bunlarla birlikte Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da dediği gibi özellikle siyasi iletişimde en etkili iletişim yüz yüze, göz göze olan iletişimdir? ifadelerinde bulundu.


AK Parti Tanıtım ve Medya İl Birim Başkanları İstişare toplantısı daha sonra diğer sunum ve karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.