VİLAYETİN ŞAMPİYONU DİVAPAN

VİLAYETİN ŞAMPİYONU DİVAPAN

 

Düzce?de yıllardır Geleneksel olarak, Ali Özkurt tarafından düzenlenen Vilayet Kupası, halı saha turnuvası Onur halı sahasında yapılan Final müsabakası ile sona erdi. Final mücadelesinin Normal süresi 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Penaltı atışları sonucunda, Divapan takımı Özkurtspor takımı yenerek şampiyonluğunu ilan eden takım oldu.

Vilayet Kupasında heyecan fırtınası sona erdi. Grup müsabakalarında başarılı olarak finale adını yazdıran Divapan Fabrikası futbol takımı ile Özkurtspor takımları Şampiyon olabilmek amacı ile müthiş bir mücadele ortaya koydular. Normal süresi 2-2 sona eren mücadelenin ardından şampiyonu belirleyecek olan seri penaltı atışlarına geçildi. Bu atışlarda adeta nefesler tutuldu, atışlar sonunda rakibine üstünlük sağlayan Divapan takımı şampiyonluğunu ilan eden takım oldu.

FİNAL ÖNCESİ VE SONRASI.

Turnuvanın yıllardır yapılması için büyük katkıları olan Turnuvanın koordinatörlüğünü yapan Ali Kurt gelen misafirlere pilav ve ayran ikramı yaparak geleneği bozmadı. Her yıl geleneksel olarak yapılan Düzce?de spora katkı verenlerin sorulduğu bilgi yarışması yapıldı ve doğru cevap verenlere saat hediye edildi. Bu yarışmada doğru yanıtı verenlere Düzce Vali yardımcısı Alper Balcı hediyeleri verdi. Final mücadelesinden sonra yapılan ödül töreninde en iyi kaleci, gol kralı centilmen takımlara, centilmen oyunculara. Müsabakalarda görev yapan Hakemlere ve Basın mensuplarına çeşitli hediyeler madalyalar kupalar ve plaketler verildi. Şampiyona Kupasını Düzce Vali Yardımcısı Alper Balcı takdim etti. Şampiyon kupasını büyük bir coşku ile kutladı ve Vilayet kupasında bir sezon daha sona erdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.