SIRA ORAYA GELDİ

SIRA ORAYA GELDİ

Atatürk devlet hastanesi Muncurlu binası, 19 Eylül?de hizmete açılmasının ardından birimlerin peyder pey taşındığı yeni devlet hastanesine taşınmaya başladı. Ameliyatlı hastaların daha sonra taşınacağı hastane yavaş yavaş boşaltılıyor.

Rehabilitasyon merkezi olacağı yönünde görüşmeler yapıldığı açıklanan ancak henüz ne olacağına dair net bir bilgi verilmeyen Muncurlu Atatürk Devlet hastanesi taşınmaya başladı.

 

 

19 Eylülden itibaren poliklinik hizmetlerinin başladığı yeni hastaneye diğer birimler yavaş yavaş nakledilirken, Muncurlu binası da boşaltılmaya başlandı.

Çoğunlukla ameliyatlı hastaların bulunduğu binada, taşınma işlemleri nedeniyle ameliyatlara ara verildiği öğrenilirken, şimdilik demirbaşların taşındığı hastaneden son olarak yataklı hastaların nakledileceği öğrenildi.

Muncurlu hastanesi de yavaş yavaş boşaltılmaya başlarken, binanın ne olacağı konusunda net bir açıklama yapılmadı. Siyasiler, rehabilitasyon merkezi olması konusunda bakanlıkla görüşmeler yapıldığını söylese de hızlı adım atılmaması durumunda binanın atıl duruma düşeceği düşünülüyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.