DÜZCE'DE JUDO RÜZGARI SONA ERDİ

DÜZCE'DE JUDO RÜZGARI SONA ERDİ

  Üç gün boyunca devam eden judo müsabakalarında süper lig takımları boy gösterdi. 

Düzceliler Judo Federasyonu Süper lig ve Ümitler ligi takımlarını izleme fırsatını yakaladı. 11-13 Mayıs tarihleri arasında Düzce Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleştirilen 1. Etap Süper Lig Müsabakalarına Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı ve Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal ve Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Selçuk özellikle takip etti. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran da Judoya yakından ilgi gösterdi. 64 takım ve 700 sporcunun katıldığı müsabakalarda ise Galatasaray rüzgarı esti.
Süper lig erkekler ve 1.lig bayanlar müsabakalarının yapıldığı ilk günün sonunda süper lig erkeklerde 5 maçta 5 galibiyet alan Galatasaray 1.etabı 15 puan ile lider tamamladı. 13 puan alan iki takımdan Kocaeli B.Şehir Bld. ikinci, İstanbul BBSK ise üçüncü sırada yer aldı.
Bu sene 6 takımın yarıştığı Bayanlar 1.Lig müsabakalarında ise Balıkesir İDA Spor Klb. 1.Etap sonunda 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puanla liderlik koltuğuna oturdu
Müsabakaların ikinci gününde, Süper Lig bayanlar, 1. Lig erkekler ve Ümitler 1.Ligi erkekler müsabakaları yapıldı. Lig müsabakalarının 2.nci gününde Süper Lig Bayanlarda geçen yılın şampiyonu Galatasaray bu seneye de hızlı başladı. Galatasaray 2012 lig müsabakalarına 5 maçta 5 galibiyet alarak 1. etabı lider tamamladı.
1. Lig Erkeklerde; Ordu Judo İhtisas 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikte 1. etabı lider tamamlarken, ümitler 1. Lig Erkeklerde ise Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü 4 maçta 4 galibiyet olarak 1. etabı lider tamamlamayı başardı.
2012 yılı Judo Lig Müsabakalarının 1. Etap Karşılaşmalarının son gününde Ümitler 1. Lig Bayan, Ümitler 2. Lig Bayan ve Erkek karşılaşmaları yapıldı.
Süper Lig 'de Galatasaray Erkek ve Bayanlarda 1. Etabı lider tamamlarken, Büyükler Birinci Ligi Bayanlarda Balıkesir İDA, Erkeklerde ise Ordu Judo İhtisas Spor Kulübü lider tamamladı.
Ümitler 1. Liginde Bayan ve Erkeklerde Bursa Osmangazi Belediye Spor Kulübü Lider tamamlarken, Ümitler 2. Ligi Bayanlarda; İzmir Büyükşehir Belediye, Erkeklerde ise Kocaeli Belediye Kağıt Spor 1. Etabı lider tamamladılar.
Spordan daha fazlası sloganı olan Judonun Süper Lig 1. Etabının Düzce'de gerçekleştirilmesi hem Düzcelileri Judoya yakınlaştırdı hem de Düzce'nin judoya verdiği önemi gözler önüne serdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.