VALİ MORAL VERDİ

VALİ  MORAL VERDİ

 Yarın sınava girecek öğrencilere Vali?den moral desteği. Vali Zülkif Dağlı, Bilgi Ortaokulu?nda öğrencilerle bir araya gelerek, motivasyon artırıcı sohbet etti, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

 

Binlerce öğrenci, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında 23 ve 24 Kasım günlerinde ter dökecek. Düzce?den 5 bin 63 öğrencinin gireceği ve Yarın ilk oturumu yapılacak olan sınav öncesi Vali Zülkif Dağlı öğrencilerle buluşarak onlara moral verdi.

Bilgi Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Dağlı, onların heyecanlarını azaltmak , moral ve motivasyon desteği vermek için sohbet etti, hedefleri sordu.

Vali Zülkif Dağlı, TEOG sınavına girecek öğrencilerin heyecanlı olduklarını söylerken, onların hedefi olmasının memnunluk verici olduğunu belirterek başarılar diledi.

Dağlı,? Biraz heyecanlılar bu çok normal. Hedefi olan öğrencinin heyecanı da olacak. Ama motivasyonlarının iyi oluğunu, kendilerine güvendiklerini, hepsinin bir hedefi olduğunu gördük. Eğitim dönemi başladığında gündeme getirdiğimiz 2 projemizin de bu yıl meyvelerini almaya başlayacağız. Yarın ve öbür gün 5 bin 63 öğrencimiz sınava girecekler. Ben öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.