ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULUNDAN YILSONU GÖSTERİSİ

 ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULUNDAN YILSONU GÖSTERİSİ

 Şükran Öney Anaokulunun, Ensar Düğün Salonunda düzenlediği yılsonu gösterisi ve diploma törenine geniş katılım oldu. Miniklerin velilerinin yoğun ilgi gösterdiği programda salon doldu taştı. Muhteşem gösteriye Düzce Valisi Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın eşi Elka Bayram, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın eşi Şule Solmaz, Vali Yardımcısı Ramazan Şahin'in eşi Dilek Şahin, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer'in eşi Süheyla Gezer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'nın ve eşi Nazende Yazıcı, Şükran Öney ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şükran Öney Anaokulu Müdürü Emine Taşlı, "Şükran Öney Anaokulu olarak 2011-2012 eğitim öğretim yılını tamamlamamıza az bir zaman kala her yıl olduğu gibi bu yılda hem yılsonu gösterisini sunmak, hem yaklaşan anneler gününü kutlamak, hem de anaokulumuzdan 60 öğrencimizi ilköğretim basamağına uğurluyor olmanın buruk sevincini yaşıyoruz" dedi.
Taşlı, mezun olan öğrencilere hayatlarının mutlu bir yolculuk olmasını dileyerek "Bu mutlu yolculukta attıkları her doğru adımın onlar başarıya götürmesini temenni ediyorum" diye konuştu.
Taşlı'nın konuşmasının ardından giydikleri rengarenk giysilerle izleyenleri büyüleyen minikler büyük beğeni topladı.
Yıldızlar Sınıfı Öğrencileri Anadolu Ateşi, Mantarlar sınıfı Farecik ve Büyüyorum, Kelebekler sınıfı Çiftetelli ve Mehteran, Elmalar Sınıfı Ben kalender meşrebim kantosu, Papatyalar sınıfı Vaka Vaka ve Şirinler sınıfı Silifke gösterisi ile izleyenleri büyüledi.
Finaldeki mezuniyet tablosu izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Bin 300 kişinin katıldığı gösteri Şükran Öney Anaokulu Müdür ve öğretmenlerine yöneltilen tebrikler ile sona erdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.