Eğitimde en iyilerden oldular

Eğitimde en iyilerden oldular

?Su+Çocuk=Yaşam Projesi?, 402 proje arasında Çevre ve Doğaya Katkı Kategorisi?nde finale kalmaya hak kazanan 7 proje içerisinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı. 
Veli ve öğrenci iletişimini sağlamak amacıyla, öğretmenler ve eğitim kurumlarının kullanımına ücretsiz olarak sunulan sosyal iletişim platformu Classloom?un düzenlediği ?Eğitimde En İyiler Ödülleri? sahiplerini buldu.
Düzce Üniversitesi, Çilimli Kaymakamlığı, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çilimli Belediyesi ve Çilimli Anaokulu ile birlikte yürütülen ve Koordinatörlüğünü Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık?ın gerçekleştirdiği ?Su+Çocuk=Yaşam Projesi?, 402 proje arasında Çevre ve Doğaya Katkı Kategorisi?nde finale kalmaya hak kazanan 7 proje içerisinde yer alarak büyük bir başarıya imza attı.


Yaklaşık 6 aylık hazırlık sürecinin tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen ve Kadir Has Üniversitesi'nin mekan sponsoru olduğu ödül töreni, Üniversitenin Cibali Kampüsü'nde yapıldı. Bu yıl ilki gerçekleştirilen organizasyonda çevre bilincinden sosyal sorumluluğa, dünyaya entegrasyondan eğitimde inovatif yaklaşımlara, teknoloji kullanımından kişisel gelişime kadar, farklı kategorilerdeki okulların projeleri değerlendirmeye alındı.
Ödül gecesinde konuşan Classloom CEO'su Özlem Turhan, ?Eğitimde En İyiler Ödülleri eğitim kurumlarımızın ve eğitimcilerimizin standart akademik eğitimin yanında sundukları katma değerin halk oylaması yolu ile değerlendirildiği ilk ödül olma özelliğini taşıyor. Web sitemizi 46 bin kişi ziyaret etti ve 59 finalist arasından her kategorinin ilk üçü halk oylamasıyla belirlendi" ifadelerini kullandı.


 

24 Değerlendirme Kurulu üyesinin başvuru yapan 402 projeyi değerlendirerek farklı kategorilerde toplam 59 finalisti belirlediği yarışmada, finalistler 17 bin 493 kişi tarafından oylandı.

Çevre ve Doğaya Katkı kategorisinin yanı sıra, Eğitim Odaklı Sosyal Sorumluluk Projesi, Eğitimde İnovasyon ve Teknoloji Uygulamaları, Eğitim Kurumları Sosyal Sorumluluk kategorisi, Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim kategorisi, Yılın Eğitim Yazarı ve Blogger'ı kategorisi, Yılın En Sıra Dışım Eğitim Yöneticisi ve Yılın En Sıra Dışı Öğretmeni kategorilerinde ödüller sahiplerine takdim edildi.
Proje ödülünü almak üzere ?Eğitimde En İyiler Ödülleri? törenine katılan Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı ve Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık, ?Eğitime değer katan, eğitimcileri yaptıkları çalışmalar için onurlandıran ve bundan sonra yapacakları çalışmalar için de teşvik eden bu denli önemli bir ödül töreninde bulunmak ve finale kalan projeler arasında yerimizi alabilmekten büyük bir gurur duyduk? şeklinde konuştu.


Katıldıkları çalışma ile 402 proje arasından seçilerek finalist olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Özge Pınarcık; ?Projemizin hayata geçirilmesinde destek ve katkılarını bizden esirgemeyen, bu mutluluğu yaşamamıza vesile olan herkese teşekkürü bir borç biliriz. Hali hazırda devam eden ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz projeler ile bu tür organizasyonlarda yerimizi almak ve daha iyi derecelere ulaşmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.