TEŞVİK VE DESTEKLER ANLATILDI

TEŞVİK VE DESTEKLER ANLATILDI

MÜSİAD Düzce Şubesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında iş adamlarına teşvik ve destekler anlatıldı.

MÜSİAD Düzce Şubesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak MÜSİAD Genel Merkez Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Salim Cam katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, toplantı hakkında bilgi verdi, çapraz ticaretin artmasını planladıklarını söyledi.

 

 

Çakmak, ? ?MÜSİAD Düzce Şubesi olarak her ay düzenlemeye çalıştığımız Dost meclisi, istişare ve bilgilendirme toplantıları ile üyelerimizin kişisel ve kurumsal bazda gelişimini, üyelerin birbiri ile tanışıp kaynaşmasını ve buna bağlı olarak üyelerimizin birbirleriyle çapraz ticaretin artmasını amaçlamaktayız. Bugün bilgilendirme toplantısı adı altında konuk olarak davet ettiğimiz MÜSİAD Genel Merkez Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Salim Cam?a katılımından dolayı şükranlarımı sunuyorum.? dedi.

Çakmak?ın konuşmasının ardından MÜSİAD Genel Merkez Danışmanlık ve Eğitim Sektör Kurulu Başkanı Salim Cam, iş adamlarına teşvik ve destekler ile maliyetleri düşürme yöntemleri ile ilgili bilgiler aktardı.

İş adamları için oldukça verimli geçen toplantının sonunda İsmail Çakmak, Salim Cam?a teşekkür belgesi verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.