KAHVEHANE DEĞİL UYUŞTURUCU DEPOSU

KAHVEHANE DEĞİL UYUŞTURUCU DEPOSU

Çilimli İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile Bayraktar Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri yaptıkları operasyonla kahvehanede satılan uyuşturucu maddeyi satan  iki kişiyi yakaladı. Uyuşturucu  maddenin bulunduğu yerle ise ekipleri bile şaşırttı.

 

 

Edinilen bilgilere göre; Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığına Kapıcı Sapağı?nda bir kahvehanede uyuşturucu satıldığı ihbarı geldi. İhbarın ardından harekete geçen Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbarı yapılan yeri ve şahısları uzun süre takip ettiler. Yapılan teknik takip sonrasında şajısların İstanbul?dan getirdikleri uyuşturucuyu Kapıcı sapağında kahvehanede satmak  üzere olduğunu tespit ettiler. Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bayraktar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin ortak yaptıkları operasyonla piyasa değer 1500 TL olan uyuşturucu madde Kahvehanede Kavanozlar içinde kurutulmuş esrar, toz esrar tohumu ile fincan içinde esrar tohumu ele geçirildi. Ayrıca operasyonu yapan Jandarma ekipleri, şüphe üzerine kahvehane önünde bulunan çöp konteynırında  da inceleme yaptılar. Çöp konteynırı içinde yapılan aramada ise gazeteler sarılı vaziyette atılmış esrar maddesi ele geçirildi.

Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bayraktar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin operasyonu ile uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen T.E. ile S.Ç. yakalanarak göz altına alındı.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.