ÖNLEM ALMAK İÇİN ÖLMEK Mİ LAZIM

ÖNLEM ALMAK İÇİN ÖLMEK Mİ LAZIM

Yeni açılan Otagar bağlantı yolu üzerinde Selahattin Olcar köprüsünde bu kadarda olmaz dedirten kaza meydana geldi.

Bir kişi Selahattin Olcar köprüsünde yürürken orta refujde bulunan çukura düştü. Orta refujde herhangi önlem alınmadığı gözlerden kaçmazken, Belediyenin almadığı önlemi vatandaşlar aldı.Yeni yapılan yolda ve köprüde hiç bir aydınlatma bulunmadığı gözlerden kaçmadı. 

Düzce?de bu kadarda olmaz dedirten kaza meydana geldi. Düzce Belediyesi sorumluluğunda olan Selahattin Olcar köprüsü üzerinde orta refujdeki çukur E.S. isimli şahısı hayatından ediyordu.

Edinilen bilgilere göre; E.S isimli şahıs Selahattin Olcar Köprüsünden Azmimilli Mahallesi'ne ilerlerken köprü üzerindeki araç trafiğinden kaçmak için orta refujde yürümeye başladı. Ancak ne olduysa bu esnada oldu ve karanlık ve önlem alınmaması nedeniyle orta refujdeki çukuru göremedi ve Asar Deresine düştü.

 

 

Olayı fark eden polis ekiplerinin 112 ve itfaiyeye haber vermesi üzerine 112 ekipleri geldi. Olay yerinden geçmekte olan Düzce Arama Kurtarma Ekibi Başkanı Metin Gözütok ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ile polis ekiplerinin hemen müdahale ettiği olay sonrası çukura düşen E.S. düştüğü dereden çıkartılarak ambulansa alındı. Ambulansta yapılan müdahalenin ardından E.S., Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Olay sonrası Düzce Belediyesinin alması gereken orta refujdeki çukuru belirten önlemleri ise yaralıyı çukurdan çıkartan DAKE Başkanı Metin Gözütok ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat?a düştü. Gözütok ve Polat şerit çekerek önlem almaya çalıştılar. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.