KESKİN: HATALARIMIZ OLABİLİR AMA?

KESKİN: HATALARIMIZ OLABİLİR AMA?

AK Parti Düzce ilçe ve belde başkanları AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte toplantı yaparak istişarelerde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İlçe ve Belde Başkanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek gündem hakkında ve parti içi işleyiş hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya İl Başkanı Hikmet Keskin?in yanı sıra ilçe ve belde başkanları ile İl Başkan Yardımcıları katıldı.

Aylık mutat yapılan İlçe Başkanları toplantısını yapan Keskin, yaklaşık 2 senedir uyum ve birliktelik içinde yürüttüklerini belirterek, ? Sizlerle kader birliği yaparak Düzce?mizde ve ülkemizde AK Partimizi en üst noktalara çekmek için çalışıyoruz. Sizlerin gayreti ve azmi beni ve Genel Merkezimizi memnun ediyor. Hepimizin bazı hataları olabilir, yaptıklarımızda aksaklıklar olabilir ama gösterdiğimiz gayret Ankara?da görülüyor. Bundan sonra da yeni anayasa ve referandum için çalışmalara başlayacağız. Milletimize yeni anayasanın neden ihtiyaç olduğunu anlatacağız. Ben eminim ki ülkemizin daha refah ve müreffeh olması için referandumdan da önemli ölçüde ?evet? oyu çıkacaktır. Bu da sizlerin gayretleri ile olacaktır? diye konuştu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, daha sonra gündem hakkında konuştuktan sonra ilçe ve belde başkanlarının soru ve isteklerini dinledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.