2. YARI KIRAN KIRANA GEÇECEK

2. YARI KIRAN KIRANA GEÇECEK

Düzcespor Haftalık olağan basın toplantısında konuşan Teknik Direktör İskender Eroğlu, Yeşil Bursa maçının Düzcespor için çıkış maçı olduğunu söyledi, ikinci yarı fikstür avantajını iyi değerlendirmek istediklerini dile getirdi.

Her zaman olduğu gibi toplantının açılış konuşmasını Taner Met yaptı. Met, Düzcespor?un Yeşil Bursa karşısında aldığı galibiyetle liderle puan farkını 1?e düşürdüğünü söyledi.

Teknik Direktör İskender Eroğlu basın mensuplarının sorularını cevaplarken, ilk yarı istenilen oyunu sahaya yansıtamadıklarını 2. yarı üstünlüğü ele alarak iyi oynadıklarını belirtti. Eroğlu, ? bu saatten sonraki felsefemiz kötü oynasak da kazanalım? dedi. Çatalca maçı için de 3 puan hedeflediklerini belirtti.

 

 

Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz, takımda sakat futbolcu olmadığını söylerken, kulüpteki birlik beraberliğin süreceğini ve hedefin Düzcespor?u hak ettiği yere çıkarmak olduğunu ifade etti.

Düzcespor Futbolcusu Oğuzhan Yalçın, takımdaki arkadaşlığın iyi olmasının başarıyı getirdiğini ifade ederken, böyle devam etmesi halinde sezon sonu hedefledikleri yere ulaşacaklarını belirtti.

Şu anki görüntüde fikstür avantajının Düzcespor?da olduğunu ancak ikinci yarı bu avantajın ortaya çıkacağını söyleyen Eroğlu, ikinci yarı maçların kıran kırana geçeceğini vurguladı. Fikstür avantajını iyi değerlendirme amacında olduklarını belirtti.

Ara transfer konusunda bir soruyu, ? Ben kalkıp 6,7 futbolcu alırsam takıma ihanet etmiş olurum? şeklinde cevaplarken, eksik yerlere birkaç transfer yapmayı düşündüklerinin altınız çizdi. Eroğlu, Yeşil Bursa maçının Düzcespor için çıkış maçı olduğunu belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.