PROTOKOLE BÜYÜK İLGİ

PROTOKOLE BÜYÜK İLGİ

Yeşil Düzce özel Eğitim Okulu?nun geleneksel Pilav Günü?nün 9.?su bugün gerçekleştirildi. Protokolün büyük ilgi gösterdiği Pilav Gününde öğrencilerin gösterileri ve coşkusu izlemeye değerdi.

Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezinin geleneksel hale getirdiği Pilav Günü?nün 9.?su bugün geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Pilav Gününe Vali Zülkif Dağlı ve eşi, Vali Yardımcısı Alper Balcı, Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir, Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, STK temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Yeşil Düzce Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve İş Uygulama Merkezi Müdürü Dilek Kar, kimileri için hayatın fazlasıyla zorlaştırıldığını söylerken, ? bu zorluğu kolaylaştırmak için buradayız? dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit yaptığı konuşmada, özel çocukların birlik ve beraberlik gerektiren ortamlarda herkes kadar topluma katkı sunduklarının görüldüğünü ifade etti.

Vali Zülkif Dağlı programda engellilere verdikleri destekten dolayı kurum ve kişilere teşekkür plaketi verirken, yaptığı konuşmada, engellilerin topluma kazandırılması için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Vali Dağlı, ? Tüm çabamız bu çocukları topluma kazandırmak, okulları bittikten sonra evlerinde oturmak zorunda bırakmamak üzere bir sistem oluşturmak olacaktır. Bunun için hep birlikte gayret edeceğiz. İşinizin ne kadar zor olduğunu, gerek velilerimiz için gerek öğrencilerimiz için zor olduğunun bilincindeyiz. Biz bu uzun ve zorlu yolda sizlerle birlikte olacağız. Sıkıntılarınızın üstesinden gelmeniz için her zaman yakınınızda olacağız. Bu çocuklarımızı hep birlikte topluma kazandıracağız.? Dedi.

Özel eğitim öğrencileri Vali Dağlı?ya büyük ilgi gösterirken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler, öğrencilerin protokole çiçek takdim ederkenki mutlulukları görülmeye değerdi.

 

Program özel öğrencilerin hazırladığı halk oyunları ile devam ederken, söyledikleri türküler ve gösterileri konuklardan büyük alkış aldı. Sahnedeki öğrencilerin coşkusuna salondaki öğrenciler ve konuklar da eşlik etti.

Pilav gününde ayrıca okuldaki atölyelerde öğrencilerin yaptığı eserler sergilendi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.