HÜRRİYET OKULUNU BEĞENDİ

HÜRRİYET OKULUNU BEĞENDİ

Vali Zülkif Dağlı, bugün Hürriyet Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Dağlı incelemelerden memnun kaldığını söylerken, Doğu Marmara Bölge 1.liği ödülünü alan ? Doğa Müzesi? içinde öğretmenleri tebrik etti.

Vali Zülkif Dağlı?yı ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Okul Müdürü Gökmen Zeki ve okul yöneticileri karşıladılar.

Dağlı, okul ziyaretinde Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri yarışması kapsamında Doğu Marmara Bölge 1.liği ödülünü alan ? Doğa Müzesinde? incelemelerde bulundu.

Dağlı, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ayşe Arslan?dan Doğa Müzesi hakkında bilgiler aldı.

Başarılarından dolayı öğretmenleri tebrik eden Vali Dağlı,  daha sonra okul kütüphanesi ve öğrencilerin toplu sınav yapılması için hazırlanan sınav salonunda incelemelerde bulundu, tüm öğretmenlerle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Vali Dağlı,  inceleme sonrası yaptığı açıklamada, hem iyi uygulamaların olduğu hem de daha iyi olması gereken okulları ziyaret edeceğini belirtti.

Dağlı, ?Çocuklarımızın ilgisi çok güzel, şu anda 500 tane çocuğumuzun kitap aldığını söylediler. Yani her çocuğumuzun elinde şu anda okuduğu bir kitap var. Günlük bunların özetlerini çıkarıyor anlatıyorlar daha sonra okuduklarını ve istekli olarak okuyorlar. İstek olmazsa zorla okumak fayda sağlamaz çocuklarımıza. Okulumuzu gayet iyi bulduk her yönü ile. Biraz önce gezdiğimiz laboratuar, kütüphanemiz gayet güzel öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Hem iyi uygulamaları hem biraz daha iyileştirilmesi gereken okullarımızı hemen her gün ziyaretlerimizi yapacağız. Yakın bir zaman da Meslek Lisesini ziyaret edeceğiz. Orada da incelemelerde bulunacağız.? İfadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.