BAŞKAN?DAN EKMEK MESAJI

BAŞKAN?DAN EKMEK MESAJI

Bir süredir haber bültenlerimizde yer verdiğimi ekmekteki karmaşa ile ilgili sorumuzu yanıtlayan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, fiyat düzensizliğine karşı fırıncılara belediyenin piyasaya gireceği mesajı verdi. Keleş, fırıncı esnafına zaman zaman aba altından sopa gösterdiklerini söyledi.

Televizyonumuz haber bültenlerine konu olan ekmek üzerine oynanan oyunları Belediye Başkanı Mehmet Keleş?e sorduk. Başkan Keleş, belediye olarak halk ekmek fabrikası kurup vatandaşa ucuz ekmek satmayla ilgili projeleri olduğunu söyledi, fırıncılar arasında karmaşa yaşandığını doğrularken, esnafa ?haddinizi bilin, yoksa piyasaya gireriz diyoruz? şeklinde konuştu.

 

 

Keleş, ? Düzce Belediyesi olarak bu konuya müdahiliz. Ekmeklerin fiyat ve gramajlarını biz belirliyoruz. Odayla birlikte. Piyasada eskisi gibi baston ekmek, somun ekmek yok. Markete gidiyorsunuz orada envai çeşit ekmek göreceksiniz. Piyasada ekmek tipine fiyat vermek için gramajı budur fiyatı budur diyoruz. Gramajı eksik ekmekler tespit ettik, çoğu kez cezalandırdık. Biraz da revizeye gerek var bu konuda. Düzce Belediyesi olarak dar gelirlileri düşünerek halk ekmek fabrikası kurup uygun fiyatla ekmek satma işi yapılabilir.Böyle bir projemiz de var ama. Düzce küçük bir vilayet. Bir çok da fırın var nedense.200?e yakın fırın var. Zaten birbirleriyle yaka paça durumundalar, sürekli bu konuda bir karmaşa var. Biz de bu arenaya girip daha düşük fiyatla ekmek sürersek esnafın yüzde 50?si piyasadan çıkar, kalan yüzde 50?si de hiç kar etmeden ekmek satmak zorunda kalır. Zaman zaman esnafa, haddinizi bilin, işinizi düzgün yapın yoksa piyasaya gireriz diye tehdit değil ama aba altından sopa gösteriyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.