OYUN BOZULDU!

OYUN BOZULDU!

Son günlerde üzerinde durduğumuz ekmekte oynanan oyunlarda son perde. Yaptığımız haberler, vatandaşın ısrarı ile fırıncılar odasının oyunu bozuldu ve ekmek fiyatı düştükçe düştü. Birçok fırın 350 gramlık ekmek fiyatını 1 liraya düşürdü.

Düzce?de Fırıncılar odasının kararı ile 1,5 liradan satılan ekmeğin bir fırında 1,25?e düşürülmesinin ardından, ekmek üzerine oynanan oyunları gün yüzüne çıkartmış, o fırının hemen karşısında bir satış noktasının aynı gramajdaki ekmeği Fırıncılar Odası kararı ile 75 kuruşa sattığını gündeme getirmiştik. Hal böyle olunca, gramajı aynı olan ekmeğin maliyeti 75 kuruştan kurtarıyorsa neden odanın 1,5 lirada ısrar ettiğinin cevabını bulmak için araştırmalar yaptık.

 

 

Haber bültenlerimizde sık sık gündeme getirdiğimiz ekmekte oynanan oyunlar, bazı fırıncıların duyarlılığı, bazı yerlerde daha ucuz satıldığını duyan vatandaşın ekmek aldığı fırınlara gösterdiği baskı ile bozuldu. 1,5 lira olan ekmek fiyatı 1,25 hatta 1 liraya kadar düştü.

Vatandaşın ekmeğine göz dikenler hala sessizliği korurken DESOB?un da bu uygulamalar karşısında neden sessiz kaldığı anlaşılamadı.

Bir çok fırın ekmeğin fiyatını 1 liraya kadar çekerken, fırıncılar odasının yeni bir icraatı duyum alındı. İddiaya göre oda, Valiliğe başvurdu ve ekmeğin gramajının düşürülerek 1,25 liradan satılması istendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.