BAYRAKTAR, KAYNAŞLI?YI ANLATTI

BAYRAKTAR, KAYNAŞLI?YI ANLATTI

Göreve geldiği günden bu yana çalışkan bir başkan olarak dikkat çeken Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, AK Parti Düzce Yerel Yönetimler Birim toplantısına katılarak, Kaynaşlı?da yaptıklarını yapacaklarını anlattı.

AK Parti Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız başkanlığında düzenlenen birim toplantısına her ay bir belediye başkanı katılarak ilçelerinde yaptıkları çalışmaları anlatıyor.

AK Parti Düzce İl Binasında gerçekleştirilen Aralık ayı birim toplantısına Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar katıldı. Siyasete nasıl atıldığından seçimlere, seçildikten sonra yaptıkları çalışmalara kadar birçok konuda samimi bir şekilde açıklamalarda bulunan Bayraktar, ? Kaynaşlı ilçemizdeki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri bilerek bu yola çıktık. İlçemizi özellikle turizm alanında geliştirmek bunu yaparken de kalkındırmak için atılımlar yaptık. Son bir senedir de yaptığımız atılımların sayesinde ilçemizin adını tüm Türkiye?ye duyurduk. Belediye olarak halka hizmet yolunda ayrılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz? diye konuştu.

AK Parti Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız ise her ay bir belediye başkanının toplantıya katılmasının çok önemli olduğunu belirterek, ? Yerel yönetimler olarak belediyelerimizin çalışmaları hakkında detaylı bilgi sahibi oluyoruz. Birim başkanlarımı ve yönetim kurulu üyelerimiz, yerel yönetimlerin neler yapması gerektiğini anlıyor ve sorularını yöneltebiliyor. Dolayısıyla toplantılarımız daha faydalı hale geliyor? ifadelerinde bulundu.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar daha sonra belediyenin son 2 yılda yaptığı ve yapacağı projeleri birim başkanlarına aktardı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.