HIRSIZLIK ÇETESİ YAKALANDI

HIRSIZLIK ÇETESİ YAKALANDI

Düzce?nin çeşitli mahallelerinde tekel bayii, iş yeri ve araçların teypleri ile otomobilleri çalan 3 kişilik hırsızlık çetesi Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekiplerince yakalandı. Hırsızlık zanlılarının çaldıkları eşyalar yapılan aramalarda bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Ömer Ö, Erdoğan H ve M.H isimli şahıslar yaklaşık 1 haftadır Düzce?nin çeşitli mahallelerinde tekel bayii, ev, iş yeri, otomobil teyplileri ile otomobilleri çalarak Düzcelilerin korkulu rüyası haline gelmişlerdi.

Hırsızlık olaylarının artması ile birlikte harekete geçen Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Masası ekipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızların kimliklerini tespit ettiler. Şahıslar düzenlenen operasyonla ikametlerinde kıskıvrak yakalandılar.

Yakalanan şahıslarla birlikte evlerinden oto teypleri, sigara ve çok sayıda elektronik eşyada çıktı. Şahıslar göz altına alınırken, emniyette yapılan sorgularının ardından Düzce Adliyesi?ne sevk edildiler. Çalınan eşyaların bir kısmı ise sahiplerine teslim edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.