KEMER MAÇINDA HATA YAPMAYACAĞIZ

KEMER MAÇINDA HATA YAPMAYACAĞIZ

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, ligin ilk yarısının son haftasında oynanacak Kemer maçında hata yapmayacaklarını, mutlak galibiyet alarak ilk yarıyı  ikinci olarak bitirmeyi  hedeflediklerini söyledi.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz ve Teknik Direktör İskender Eroğlu katıldı.

 

 

Ligin ilk yarısının bitimine bir maç kalırken transfer çalışmalarına başladıklarını söyleyen Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz, kiralık olan kaleci Engin ile yolların ayrıldığını, yeni transferler için komitenin görüşmelere başladığını bildirdi.

Çatalca maçı ile ilgili konuşan Teknik Direktör İskender Eroğlu, ilk yarı çok kötü bir başlangıç yaptıklarını söylerken, golü bulmalarıyla sıkıntının büyümediğini belirtti. Maçın devre arasında anlamsızca stres yaptıklarını futbolculara anlattığını ve ikinci yarı oynanan futbolla galibiyetin bulunduğunu ifade etti.

Düzcespor?un grupta en çok gol atan 2. takım olduğunu söyleyen Eroğlu, önümüzdeki maçın rakibi Kemerspor?u analiz ettiklerini belirtti, ? Biz Antalya?ya gitmiyoruz? derken, hedefin mutlak galibiyet olduğunu vurguladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.