DÜZCE METEX FUARINA KATILIYOR

 DÜZCE METEX FUARINA KATILIYOR

 Fuar ile ilgili olarak Akçakoca Otel'de, Akçakoca ve Düzceli Turizm İşletmecileri bir araya geldiler. Toplantıda işletmecilere organizasyonla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, "Ortadoğu'dan büyük bir pazara hitap eden 450 turizm ve seyahat acentesinin katılacağı bu fuarda bölgemizin tanıtımını işbirliği içinde en güzel şekilde yapmalıyız. Hükümetin Arap turizmine sıcak yaklaşımı ve teşviki bizim için şanstır. Bu nedenle MARKA destekli bir program hazırlayarak Bolu Düzce ve Akçakoca 150 metrekarelik bir stantta tanıtım yapacağız" dedi.

27 Mayısta fuar bitiminde bölgemizde incelemelerde bulunacak olan 80 firma temsilcisinin ağırlanmasını sağlayacak olan Akçakoca Otel Müdürü Tuncer Kurt "Biz bu konularda elimizden geleni yaptık yapıyoruz yapacağız. Ancak bütün olarak hareket etmemiz herkesin tanıtım konusunda elini taşın altına sokması gerek" diye konuştu.
Belediye Başkanı Albayrak'ın da katıldığı yemekli toplantıda sezon öncesi yerel yönetimlerin alması gereken önlemler ve yapması gereken hazırlıkların neler olduğu konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.