VATANDAŞIN ŞİKAYETİ VAR

VATANDAŞIN ŞİKAYETİ VAR

19 Eylül?de poliklinik hizmeti başlayan yeni devlet hastanesindeki eksiklikler vatandaşın şikayetine yol açıyor. Poliklinik kapısında hava perdesinin olmaması nedeniyle giriş kapısını kullanmak zorunda kalan vatandaşlar uzun koridorlardan geçerek polikliniklere ulaşıyorlar. Diğer bir şikayet konusu ise hastanenin soğuk olması.

Düzce Kamu Hastaneleri Birliği Genel sekreterliğine bağlı Düzce Atatürk Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası yaklaşık 7 yıl sonra geçtiğimiz eylül ayında tamamlanarak poliklinik hizmetine başlamıştı.

Toplam 94 milyona mal olan hastane bir çok eksikliğine rağmen yapılan eleştiriler ve Bakan Fark Özlü?nün ısrarı ile hizmete açıldı.

 

 

 

ACİL HENÜZ AÇILMADI

Sadece poliklinik hizmetlerinin yapıldığı  hastane eylül ayında açılırken acil ve ameliyat bölümlerinin 1 ay içinde taşınacağı söylenişti. Ancak aradan 2 aydan fazla zaman geçmesine rağmen acil ve yataklı bölümler hala eski binada hizmet veriyor. Hastanenin hizmete girmesiyle büyük bir rahatlama bekleyen hasta ve hasta yakınları,  eksikliklerin hala giderilmemiş olmasına tepki gösteriyor.

 

 HAVA PERDESİ YOK

Hem hastaneye hem de poliklinikler için ön tarafta iki kapı bulunurken, polikliniklere giriş kapısına hava perdesi yapılmamasından dolayı kullanılmıyor. Vatandaşın poliklinik kapısından girmemesi için kırmızı bant çekilirken bir de ok işaretli uyarıcı kağıtla kullanacakları istikamet gösteriliyor.

Bu yüzden vatandaşlar ana giriş kapısında girerek neredeyse tüm hastaneyi dolandıktan sonra polikliniklere ulaşabiliyor. Vatandaşlar bu şikayetlerini dile getirmek için hastane içinde çektikleri görüntülerini paylaşarak da polikliniklere ulaşmak için nasıl çile çektiklerine kanıt olarak gösterdiler.

 

HASTANE SOĞUK

Hastanede beklemek zorunda olan vatandaşların bir başka şikayeti ise soğuktan. Özellikle bodrum katlarının daha soğuk olduğunu söyleyen vatandaşlar, ? 1 ay öncesine kadar daha soğuktu şimdi biraz daha iyi? diyerek şükretmeyi de ihmal etmiyorlar.

 

VALİ ?PAZARYERİ GİBİ DEMEKTE ÇOK HALKI

Geçtiğimiz günlerde hastaneyi ziyaret eden Vali Zülkif Dağlı, hastane çevresinin bir hayli düzensiz olduğunu vurgulayarak ? pazaryeri gibi? tabirini kullanmıştı. Vali Dağlı?nın böyle bir tespitte bulunmasında sonuna kadar haklı olduğu görülürken, daha hastanenin yapım aşamasında otoparkın yetmeyeceğini haber bültenlerimizde gündeme getirmiştik. Sadece hastane personelinin araçlarının sığacağı kadar otopark yapılması bugün, çevredeki parklanma görüntülerine bakıldığında nasıl böyle bir hata yapıldığı merak ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.