DÜZCE'DE BİLİM VE SANAT SERGİSİ

DÜZCE'DE BİLİM VE SANAT SERGİSİ

 220 eserin yer aldığı Bilim ve Sanat Sergisinde öğrenciler artık malzemelerle masal kahramanlarını yeniden hatırlattılar. Sergide ayrıca öğrencilerin el emekleri ile hazırlanan yağlı boya tablolar ile fen ve matematik projeleri de yer aldı.

Serginin açılışını Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram gerçekleştirdi. Bayram, daha sonra sergiyi gezerek çalışmalar ile ilgili öğrencilerden bilgi aldı. Özellikle gazete kağıdından yapılan Nasrettin Hoca heykelini çok beğenen Bayram, proje çalışmalarına da ilgiyle dinledi.
Bilim Sanat Merkezinde görevli Hüner Taşkıran, bu tür etkinliklerle öğrencilerin bireysel yeteneklerini ortaya çıkarmayı amaçladıklarına dikkat çekerek "Sergide öğrencilerin 2011-2012 eğitim öğretim yılı içerisinde yaptıkları çalışmalar yer aldı. Amacımız öğrencilerin bireysel yeteneklerini ortaya çıkartmak. Bilim Sanat Merkezi olarak bilim ve sanatı aynı çerçevede buluşturmaya çabalıyoruz. Bu tür etkinliklerle de öğrencilerimizin yeteneklerini, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Sergimizde öğrencilerimizin hayallerinin boyutlaşmış halini göreceksiniz. Hayallerini kağıtlara döktüler. Ayrıca fen ve matematik projelerimizde sergiye çıktı. Burada birde masal kahramanlarımızı atık malzemelerden yaptığımız heykellerle insanlara hatırlatmak istedik" dedi. 18 Mayıs'a kadar açık kalacak.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.