Yığılca Belediyesinden örnek çalışma

 Yığılca Belediyesinden örnek çalışma

Yığılca ilçesinde aralıklarla 4 gündür yağan kar yağışının ardından hava sıcaklığı eksi 9?a düştü. Buna rağmen Yığılca Belediyesi ekipleri dur durak bilmeden çalışıyor. 


Yığılca Belediyesi her yıl olduğu gibi örnek çalışmalarını yine göstererek, o yoğun kar yağışında ve ayazlı gecelerde aldığı sıkı önlemler ve yaptığı kar mücadelesiyle örnek belediyeciliğin öncüsü olmaya devam etti.


Çalışmalar hakkında bilgiler veren Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ?Günler öncesinden aldığımız tedbirlerle ve kurduğumuz ekip ve temin ettiğimiz ekipmanlarımızla her türlü kış şartlarına karşı koyabilecek programlarımızı yaptık. İşte bu gün ekip olmanın ve organize olarak iş yapmanın avantajını yaşıyoruz. Arkadaşlarımız o yoğun kar yağışında insanımızın mağdur olmaması için var güçleri ile çalıştılar. 3 gün boyunca bunu başardığımıza inanıyorum. Bugün itibari ile de ilçe merkezinde biriken kar yığınlarını kaldırıyoruz.

Bir taraftan da aşırı buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapıyoruz. Tek düşüncemiz, halkımız kışın bereketi olan karlı havanın tadını çıkarsınlar. Yığılca insanına hizmet etmek bizim için şereflerin en büyüğü olduğuna inanıyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.