DÜZCE’DE GENÇLİK HAFTASI'NDA BİLGİ YARIŞMASI

DÜZCE’DE GENÇLİK HAFTASI'NDA BİLGİ YARIŞMASI

 Liselerarası Genel Kültür ve Bilgi Yarışması, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirilirken 750 kişilik spor salonu hınca hınç doldu. Merkez ve ilçelerden toplam 38 okulun katılığı yarışmada finale kalmaya hak kazanan Düzce Fen Lisesi, Arsal Anadolu Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Özel Doğa Koleji ve Özel Yunus Güner Lisesi öğrencileri kıyasıya yarıştı. 38 okul katıldığı bilgi yarışmasını Düzce Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Faruk Şiran da takip etti.

Edebiyat, matematik, gelen kültür ve fizik gibi alanlardan 20 sorunun yöneltildiği yarışmada, öğrenciler soruları cevaplamak için ter döktü. Tribünde oturan öğrenciler ise yarışan arkadaşlarına destek olmak için tezahürat yaptı.
Yarışma sonunda Yunus Güner Lisesi birinci, Anadolu Öğretmen Lisesi ikinci, Fen Lisesi üçüncü oldu. Dereceye giren okulları öğrencilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.