DUYGULARINI KAĞIDA DÖKTÜLER

DUYGULARINI KAĞIDA DÖKTÜLER

Uzunmustafa İlkokulu öğrencileri şehit polislerimiz için duygularını kağıda döktüler, düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

Uzunmustafa İlkokulu öğrencileri, şehitlerimiz için duygu ve düşüncelerini kağıda döktüler. Yazdıkları kompozisyon ve şiirleri şehitlerimize armağan ettiler.

Ülkemizde yaşanan terörün çirkin,hain ve kanlı yüzünün gözler önüne serildiği, 10 Aralık 2016  Cumartesi günü İstanbul´da Beşiktaş Vodafone Arena´da gerçekleştirilen bombalı saldırı eyleminden dolayı duydukları  üzüntü ve tepki neticesinde uzunmustafa İlkokulunda  "POLİSİMİN YANINDAYIM" konulu Şiir-Kompozisyon ve Resim dallarında yarışma düzenlendi.

Okul müdürü Bekir Gürler, Yarışmada eserleri dereceye giren öğrencileri plaket ve küçük armağanlarla ödüllendirdi. Gürler, miniklerin küçücük kalplerinden hissederek yazdıkları ve çizdikleri eserleri için onları kutladı tek tek minik ellerinden öperek hediyelerini takdim etti.


DUYGULARINI AĞIDA DÖKTÜLER paylaşan: duzcetv

Eserleri dereceye giren öğrenciler hangi duygularla bu eserlerin ortaya çıktığını anlatırken, şehitlerimizin ölmediğini, yüreklerde olduğunu söylediler.

Uzunmustafa İlkokulu öğrencileri başka bir duyarlı davranış daha gösterdiler, Halep?teki yaşıtları için harçlıklarından arttırdıkları paraları toplayarak okul idarecilerine teslim ettiler.

Öğrenciler, Halep?teki yaşıtlarının sıcak bir evde yaşamaya hakları olduğunu söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.