EKİPLER BİLE ÇİLEDEN ÇIKTI

EKİPLER BİLE ÇİLEDEN ÇIKTI

Yılbaşı eğlenceleri Düzce?de sessiz sedasız olurken zaman zaman alkol alarak olay çıkartanlar da oldu. Aldıkları alkolün etkisiyle sokaklarda olay çıkartanlar ise emniyet ekiplerini bile çileden çıkarttı.

Düzce sokaklarında yeni yıl kutlamalarında büyük çapta olay olmamasına karşın şişede durduğu gibi durmayan alkol nedeniyle küçük çaplı olaylar yaşandı. Tam saatler gece 12?yi gösterdiği esnada Cedidiye Mahallesi Göksel sokak?ta alkol ve uyuşturucu madde alarak sokaklarda taşkınlık yapan şahıslar sokakta kavga etmeye başladı. Bir kişi de uyuşturucu madde alarak fenalaşınca, vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri kavga eden şahısları ayırmakta zorlandı.

 

 

Ayrıca alkollü şahısları polis merkezine götürmek isteyince alkollü şahıslar direndi. Kavgayı ayırmaya çalışan ekiplere zorluk çıkartan alkollü şahıslar zorlukla ekip araçlarına bindirilerek polis merkezine götürüldü. Kullandığı uyuşturucu madde nedeniyle fenalaşan bir kişi ise olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.