AYDIN: 5 YIL UZUN BİR SÜRE

AYDIN: 5 YIL UZUN BİR SÜRE

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, meclisin kanun fabrikası gibi çalıştığını söyledi,  AKP?li milletvekillerinin halk seçecek savunmasına karşı, ?halk seçecek diye işin içinden çıkma şansımız yok? dedi.

Ankara?da mecliste Anayasa görüşmeleri sırasında mikrofon uzattığımız CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, ülkenin büyük sıkıntılar içinde olduğunu buna rağmen anaysa değişikliğine gidildiğini belirtti ve cumhurbaşkanı gittiği zaman o koltuğa art niyetli biri oturduğunda ?nasıl temizleyeceksiniz? diye sordu.

 

 

Aydın,? Tamam siz Recep Tayyip Erdoğan?ı çok seviyorsunuz, size göre dünya lideri ama yüzde 51?lik kesime göre de tam tersi. Ülkenin 14 yılda geldiği, ekonomik anlamda, dış politika anlamında, canlı bombaların her yerde patlaması anlamında her açıdan baktığımızda büyük sıkıntı var. Buna rağmen bu yasayı siz tek adama göre diktiniz, ömürlü insan bin yıl yaşayacak hali yok. Gittikten sonra bu rejimde cumhurbaşkanlığına art niyetli biri oturdu, nasıl temizleyeceksiniz diye soruyoruz. Şunu söylüyorlar, millet seçecek, 5 yıl sonra değişir. Bakın, beş yıl önce Esad Suriyesi nasıldı bugün nasıl. 5 yıl çok uzun bir süre. Yani beş yılda bu işin değişecek ihtimalini görmek zorundayız. Halk seçecek diyerek işin içinden çıkma şansımız yok. 14 yılda AKP hükümeti hangi yasayı istedi de çıkartamadı. Meclis kanun fabrikası gibi çalışıyor? dedi.         


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.