GÜMÜŞOVA?DA ÖRNEK PROJE

GÜMÜŞOVA?DA ÖRNEK PROJE

Gümüşova Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla ilçede eğitim gören yaklaşık Bin ortaokul öğrencisine tablet dağıtacak.

Gümüşova Belediyesi eğitim alanında örnek bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak yürütülen çalışmalar kapsamında, yaklaşık Bin ortaokul öğrencisine tablet dağıtılacak.

Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, proje hakkında açıklamada bulunurken, dağıtımı yapılacak tabletlerin hazır olduğunu ancak düzenlenecek tören için Bakan Faruk Özlü?den istedikleri randevu talebinin cevabını beklediklerini söyledi.

 

 

Azap, ? Hazırlığını yaptık yakın zamanda tablet dağıtımı yapacağız. Ortaokul öğrencilerin hepsine vereceğiz. Faruk Özlü Bakanımızdan randevu bekliyoruz. Tabletlerimiz hazır. Bin civarında ortaokul öğrencisi var Gümüşova?da. Hepsine bu tabletleri dağıtacağız. Her şeyimiz hazır, sadece tören yapmak için Bakanımızdan randevu bekliyoruz. Okulların materyal ihtiyaçlarının giderilmesi, spor malzemesi gibi yardımlarda bulunmaya devam ediyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.