HERŞEY YAŞANABİLİR DÜZCE İÇİN

HERŞEY YAŞANABİLİR DÜZCE İÇİN

Düzce?nin yeniden ve daha modern yapılanmasına Bakan el attı. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, seçimlerden önce söz verdiği daha modern ve yaşanabilir Düzce için kolları sıvadı.

1999 yılında yaşanan büyük depremin ardından neredeyse tamamının yıkıldığı Düzce?nin yeniden modern şehir görünümüne kavuşması için Bakanlıkta Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, daire müdürleri ile toplantı yapan Faruk Özlü ayrıca Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, MARKA Genel Sekreteri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı bürokratları ile İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, İSKİ,DSİ bürokratlarını toplantıya dahil etti.

 

 

Toplantıda Düzce?nin daha yaşanabilir, modern şehir yapısına nasıl kavuşturulacağı ile ilgili bilgiler alan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, projeler üretilmesini de toplantıya katılanlardan istedi. Toplantı sonrası resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Faruk Özlü; ?Vali, Belediye Başkanı ve Marka Genel Sekreterinin de yer aldığı toplantı ile Düzce'mize yakışır yeni çevre düzeni planını oluşturacağız. Düzce çevre düzeni planı toplantısını Tarım, Çevre  ve Orman Bakanlıkları, İBB, İSKİ ve DSİ bürokratları ile gerçekleştirdik.? İfadelerine yer verdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.