DİLEKÇEYİ VERDİLER, ŞİMDİ BEKLEMEDELER

DİLEKÇEYİ VERDİLER, ŞİMDİ BEKLEMEDELER

Hecinler köylüleri, 3 köyün muhtarının imzası bulunan bir dilekçeyi Valiliğe verdiler. Dilekçenin içeriği ise, Bakan özlü başkanlığında yapılan toplantıda Hecinler?deki katı atık bertaraf tesisine çöp dökülmemesi ile ilgili sözle verilen kararın resmiyet kazanmasıyla ilgili. Köylüler dilekçeyi verdi şimdi beklemedeler.

Geçtiğimiz günlerde Ankara?da Bakan Faruk Özlü başkanlığında Vali, milletvekilleri, Belediye Başkanı, Ak Parti İl Başkanı ve ilgili uzmanların katıldığı toplantıda, Esençam köyü sınırları içindeki katı atık bertaraf tesisine artık çöp dökülmeyeceği kararı çıkmıştı.

 

 

Bu kararın sadece sözde kalmasını istemeyen köylüler, Esençam köyü Muhtarı Cihan Türken, Hasanlar köyü Muhtarı İlknur Günal ve Esentepe köyü muhtarı Afer Yaman?ın imzaladığı bir dilekçeyi, tesisin bir daha kullanılmayacağı yönündeki açıklamalarla ilgili karar alınması talebiyle Valiliğe, Bakan Özlü ve İl Başkanına ilettiler.

Dilekçede, ? Bu açıklamayla ilgili resmi makamlar tarafından verilmiş bir karar yoktur. Söz konusu alanın kullanılmayacağı, çöp dökülmeyeceği ve projeden vazgeçildiği yönünde lüzumuna binaen ilgili makamlarca karar verilmesini saygıyla arz ederiz? ifadeleri kullanıldı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.