YOĞUN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

YOĞUN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Düzce kış mevsimin etkilerini en yoğun şekilde hissederken şehir beyaz örtüye büründü. Şehir merkezinde kar temizleme çalışmaları yapan belediye ekipleri en fazla önemi devlet hastanesi önüne verdi.

Düzce kar altında kalırken, belediyenin şehir içinde kar temizleme çalışmaları da son sürat devam ediyor. Şehir merkezinde ana arterler dışında kaldırımlarda da ekipler temizleme çalışmaları gerçekleştirirken, bazı yerlerde işçilerin kürekle temizlediği kaldırımlarda bazı yerlerde ise belediyenin yeni araçları kullanılıyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Keleş dün karla mücadele çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamalarda, özellikle devlet hastanesi önünde çalışmalara ağırlık verildiğini söylemiş, hastanenin önünde yoğun çalışma olduğunu belirtmişti.

Başkan Keleş?in açıklamalarıyla orantılı olarak,  Devlet hastanesine gelen vatandaşların kaldırım ve yollarda zorluk yaşamamsı için ayrı bir önem verildiği görüldü. Belediyenin yeni aldığı kar püskürtebilen kürüme ve atma makinelerinden 3?ünün hastane önünde çalışması, şikayetlerin önünü kesmek adına buraya ayrı bir önem verildiğini gösterdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.