VALİLİKTEN AÇIKLAMA

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Cuma gecesi başlayan ve Düzce?de hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı haftabaşında da devam edecek. Düzce Valiliği?de yazılı açıklama yaparak kar yağışının bilançolarını açıkladı. Açıklamada ayrıca okulların kar nedeniyle tatil olup olmayacağının ise ilerleyen saatlerde belirleneceği ifadelerine yer verildi.

Düzce'de tüm kenti etkisi altına alan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent merkezinde kar kalınlığı 10, yüksek kesimlerde ise 30 santime ulaştı. Düzce Belediyesi ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. İl Genelinde devam eden kar çalışmaları ile ilgili olarak Düzce Valiliği de yazılı bir açıklama yaptı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada ; ?Düzce'de Yığılca Yaylatepe hariç kapalı köy yolu bulunmamaktadır. Tüm köy yollarında buzlanmaya karşı tuzlama ve genişletme çalışması devam ediyor. Merkez ilçe Kurtsuyu köyünde yoğun kar yağış devam ettiği için yolun kapanmaması için ekipler hazır bekletilmektedir. Akçakoca ilçesinde yoğun yağış devam ediyor. Akçakoca'da ekipler hazır bekletiliyor. Ayrıca İl merkezi ve ilçelerimizde de ara yolların açılması için belediyelere talimat verilmiştir.? İfadelerine yer verildi.

 

OKULLARIN TATİLİ ŞU ANDA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Düzce Valiliği açıklamasında Düzcelilerin merakla beklediği soru da cevaplandırıldı. Okulların tatil edilmesinin düşülmediği belirtilen açıklamada; ?Karyağışı nedeniyle Akçakoca İlçemiz hariç okulların tatil edilmesi şu saatler itibariyle düşünülmemektedir. İlerleyen saatlerde durum tekrar değerlendirilecektir.? Denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.